Återbruket

Som namnet anger handlar Återbruket om att ta tillvara saker som inte används och sedan reparera, putsa eller helt enkelt göra om dessa till nya föremål.

Återbrukets butik

Återbrukets butik ligger ett stenkast från Återvinnings­centralen. Där finns bland annat möbler, porslin och husgeråd samt saker som tillverkats på Återbruket. Allt till mycket bra priser. All förtjänst från försälj­ningen går tillbaka till Återbrukets verksamhet.

Vi följer Återvinningens öppettider, så passa på att skänka sådant som kan återvinnas, det skapar både arbetstillfällen och en hållbar miljö.

Om du inte har möjlighet att besöka återvinningscentralens under deras öppettider kan du kontakta oss på Återbruket och bestämma en tid med oss för att lämna dina saker. Notera att vi endast tar emot bokade besök.

Du når oss på 072 231 84 64.

Hitta hit

Återbruket ligger i anslutning till Krokoms åter­vinnings­central, cirka 300 meter norr om rondellen vid Krokomsporten på väg 339. Infart från Rydells väg.

Mer om Återbrukets verksamhet

Återbruket är en verksamhet som bedrivs av enheten Arbete och integration. Det är ett ställe där personer som av olika anledningar har svårt att få jobb har möjlighet att göra praktik, arbetsträna eller ha en tillfällig lönebidragsanställning. Målet för alla är att så småningom ha ett arbete på den reguljära arbets­marknaden.

Tanken är att på Återbruket får man prova på att arbeta och träna på olika saker utifrån sina individ­uella behov och förutsättningar. Det kan till exempel vara att passa tider, ta instruktioner och att samarbeta med andra. Arbetsuppgifterna kan till viss del an­passas efter det egna intresset och förutsättningar.

Boka ditt besök på Återbruket!

Med anledning av Coronasituationen tar vi från och med den 8 april 2020 endast emot bokade besök under våra öppettider. Besök bokar du via vår facebooksida eller telefon.

Länk till Återbrukets facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Öppettider vecka  37

  • måndag 13/9 Stängt
  • tisdag 14/9 12.00–16.00
  • onsdag 15/9 12.00–16.00
  • torsdag 16/9 12.00–16.00
  • fredag 17/9 Stängt
  • lördag 18/9 Stängt
  • söndag 19/9 Stängt
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny