Kontakta oss

Vi brinner för ett bra företagsklimat i vår kommun. Det ska vara enkelt att driva företag i Krokom. Om du är osäker på vem du behöver kontakta så kan näringslivskontoret hjälpa dig längs vägen. Vi finns här för dig!

 

Vill du få vårt nyhetsbrev?

Skicka din e-postadress till oss

Vi lotsar dig rätt!

Funderar du på att starta företag? Etablera en verksamhet? Utveckla ditt företag? Fun­derar du på vilka tillstånd som krävs för din verksamhet? Ska du byta lokal eller köpa mark? Söka företags- eller projektstöd? Eller har du andra frågor men vet inte vart du ska vända dig? Hör av dig!

Vill du bli kontaktad av oss?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Vad vill du veta mer om?
Vad vill du veta mer om?


Dina uppgifter
Dina uppgifter

Spamskydd * (obligatorisk)

Funderar du på att starta företag? Etablera en verksamhet? Utveckla ditt företag? Fun­derar du på vilka tillstånd som krävs för din verksamhet? Ska du byta lokal eller köpa mark? Söka företags- eller projektstöd? Eller har du andra frågor men vet inte vart du ska vända dig? Hör av dig till oss så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa dig framåt!

Se ett exempel på hur vi kan hjälpa till Öppnas i nytt fönster.

Näringlivsavdelningens uppgift är att verka för ett bra företagsklimat i kommunen genom att stödja befintliga och nya företag.

Vi erbjuder rådgivning och service till dig som företagare eller utvecklingsgrupp i Krokoms kommun. Vi förenklar och hjälper dig att hitta de rätta vägarna och kontakterna bland Krokoms kommuns olika förvaltningar, övriga myndigheter och organisationer. Vi ser till att du får den information du behöver, följer upp ditt ärende och återkopplar till dig vid behov.

Näringslivsavdelningens verksamhet ligger under kommunstyrelsen. Vi finns i kommunhuset i Krokom. Välkommen att kontakta oss!

Företagsbesök

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om näringslivet i kommunen

Företagsregister

Företagsregister

Kommunen erbjuder dig som företagare att finnas med i vårt företagsregister. Detta ger dig möjlighet att bli sökbar på vår hemsida av de som letar företag inom Krokoms kommun. Det ger dig även möjlighet att ta del av den information som näringlivsenheten skickar ut, t ex inbjudningar till företagsträffar.

Här hittar du företagsregistret Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

håkan, gunilla och ole står framför ett virkesupplag

Meny