Väx med oss

I Krokom är det du som har huvudrollen

I Krokoms kommun vill vi att våra kollegor ska känna växtglädje. Med det menar vi att det ska vara roligt att utveckla och utvecklas. Därför tycker vi att det är det viktigt att vara öppna och lyssna på varandra. På så sätt tas allas kompetens till vara.

Vårt arbete genomsyras av vår värdegrund. Det innebär att vi ska vara välkomnande, modiga, nära och pålitliga.

I Krokoms kommun har vi ett bra erbjudande och många förmåner vad gäller semester, lön, föräldraledighet, friskvård och hälsa, pension med mera.

Vi gör plats för din växtkraft!

 • Värdegrund

  Vårt arbete genomsyras av vår vision och värdegrund. Visionen handlar om att Krokoms kommun ska vara en attraktiv kommun att leva, vistas och driva verksamhet i. En kommun att vara stolt över och som är hållbar, företagsam och besitter mycket växtkraft.

 • Ledarskap

  I Krokoms kommun prioriterar vi det goda ledarskapet därför att vi tror att det har en avgörande betydelse för människors utveckling och vår verksamhet.

 • Förmåner

  Som medarbetare i Krokoms kommun har du ett antal förmåner. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder.

 • Fritid

  Krokom är den mest barnrika kommunen i norra Sverige. Här känner vi varandra, trivs tillsammans och har nära till allt som behövs i vardagen så som skolor, mataffärer, vård med mera.

 • Kompetens­utveckling och om­ställning

  Vi vill att alla ska trivas och utvecklas på jobbet i Krokoms kommun. Samtidigt förändras arbets­marknaden i Sverige i snabb takt, vilket ställer högre krav på både kompetensutveckling och om­ställning under hela arbetslivet.

Två kvinnor går i en trapp

Meny