Värdegrund

Två kvinnor sitter varav en blåser såpbubblor

Vårt arbete genomsyras av vår vision och värdegrund. Visionen handlar om att Krokoms kommun ska vara en attraktiv kommun att leva, vistas och driva verksamhet i. En kommun att vara stolt över och som är hållbar, företagsam och besitter mycket växtkraft.

Som arbetsgivare vill vi att du som medarbetare ska få utvecklas, men också att du bidrar till att utveckla vår kommun. Det sammanfattar vi i visionen:

Vi gör plats för din växtkraft!

Som dagliga ledstjärnor har vi fyra värdeord:

  • Välkomnande. Här är alla välkomna! Vi välkomnar också återkoppling och granskning. Vår inställning är att det utvecklar oss och verksamheten.
  • Modiga. Vi är företagsamma och arbetar med ständiga förbättringar. Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vågar fatta – och stå för – beslut.
  • Nära. Vi är tillgängliga och sätter dem vi finns till för i första rummet. Att vara på plats där det händer är viktigt för oss. Vi är personliga och lyhörda i våra möten.
  • Pålitliga. Man kan lita på oss! Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart. Vi strävar efter att göra kloka val.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny