Där livet växer

Välkommen hit!

Kvinna och barn på en sommaräng

I Krokoms kommun finns 193 byar som tillsammans med den ständigt närvarande naturen sätter sin prägel på området. I byn möter du stolthet, drivkraft och hjälpsamhet. Varenda en är viktig. Alla är välkomna. Här finns plats att växa.

I vår del av landet lever vi livet som det är tänkt att levas: Tillsammans, tryggt, enkelt. Nära den service som behövs och med tid till det viktigaste. Uppkopplad och avkopplad mitt i världen. Här samsas tradition och innovation. Den lilla världen och den stora. Vägen till framtiden går genom byn.

I vår del av landet lever vi livet som det är tänkt att levas. Tillsammans, tryggt, enkelt.

Lika delar glöd, tjurskallighet och en vilja att göra gott för den egna bygden lägger grunden för en drivkraft utöver det vanliga. Du hittar den i föreningar, byalag och i företag och resultatet är arbetstillfällen, produkter med internationell lyskraft, kultur- och idrottsevenemang, skratt och gemenskap.

Naturen är en ständigt närvarande kraftkälla.

Naturen är en ständigt närvarande kraftkälla. Milsvida fjäll, djupa skogar, glittrande sjöar och tätortsnära andningshål inspirerar till både äventyr och återhämtning. Det finns alltid något att hitta på och du behöver varken anmäla dig eller trängas i kö.

Få människor på en stor yta gör att alla är viktiga och får plats precis som de är. Här pratas jamska, skånska, samiska, arabiska. Här finns svängrum för idéer och tankar, och närhet till stadens utbud och möjligheter. Det skapar frihet, påhittighet och ett välkomnande klimat.

Meny