Krokoms­området

Här finns fyra förskolor som alla ligger nära Krokoms centrum, cirka 20 km nordväst om Östersund.

Förskolorna samarbetar inför övergången till förskoleklass på Hissmoskolan. De är alla lika stora med två avdelningar per förskola. Avdelningarna arbetar nära tillsammans och delar upp barnen i mindre grupper för att ibland arbeta med teman och ibland arbeta utifrån åldersindelning

Utemiljöerna är fina och närheten till skog och sjö är inte långt bort trots att de är ligger centralt i Krokom. Maten vid de fyra förskolorna tillagas på Nyhedens skola i Krokom.

 • Kråkguldets för­skola,

  Kråkguldets förskola ligger i centrala delarna av Krokom, cirka 20 kilometer nordväst om Östersund. Kråkguldet består av två avdelningar. Byggnaden ligger på gångavstånd till skolan. Där finns förskoleklassen som vi sedan skolar över våra barn till.

 • Larvens förskola, Krokom

  Larvens förskola ligger i centrala Krokom, cirka 20 kilometer nordväst om Östersund.

 • Lyckebo förskola, Krokom

  Lyckebo förskola ligger i centrala Krokom, 20 kilometer väster om Östersund. Här finns två avdelningar, Lyckan och Boet. Boet för de yngre barnen och Lyckan för de äldre.

 • Täppans för­skola, Krokom

  Täppans förskola ligger i ett lugnt område i Krokom, cirka 1 kilometer från centrum. Vi har två avdelningar – Småfolket för barn 1-3 år och Tussilagon för barn 3-5 år.

barn som står bakom ett stängsel som har en skylt där det står stäng grinden
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny