Toy's Fix & Event, Olden

Frostklädd gren i solljus

Gården är placerad i Offerdalsfjällens pärla Olden, med bra skoteråkning och skidåkning.

Här finns en av stugorna Opp på backen i Olden, till uthyrning. Tre rum med plats för 4-5 st personer. Enkelt kök, tv, wc/dusch i huvudbyggnaden på gården, där du även har riktigt kök till förfogande. Bastu kan fixas vid beställning.

Toy's Fix & Event i Olden, fixar det mesta inom event och fest och erbjuda helhetslösningar inom partytält. Catering och bar med fullständiga rättigheter finns att beställa.

Hyr en av deras fyra modern snöskotrar för njutbara turer i väglöst land. Oldfjällen med omnejd erbjuder många mil skoterled i skogsland och på kalfjäll. Vi ligger bara 4 mil från länets skotermecca, Åkersjön, ca 1 timme över fjället med skoter och pulka. Korttankning finns i byn. Guidade skotertur går även att boka.

En gång i månaden är det Mat/Pub uppe på gården, där vi har restaurang och pub med fullständiga rättigheter. Vi har även kontakter i byn för boendefömedling, så hör av er så fixar vi mat och boende för ert företag, fotbollsklubbar mfl. Eller varför inte ha ert födelsedagskalas hos oss?

På sommaren, varför inte lite bärplockning, besök i vår kristallgruva, eller bara ta en tur på Oldklumpen, och det bästa av allt vi är bara ett stenkast från våra fina Offerdalsfjäll.

kontakt via facebooksidan toys fix och event Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Service

Kategorier
Kurs och konferens, Stugor, Restaurang, Skidåkning, Skoter, Vandring, Guidade upp­levelser


Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny