En kåsa kaffe

En eld på en eldstad ute

En kåsa kaffe handlar om upplevelsen. En fjälltur, jaktdag eller fiskeresa handlar om så mycket mer än att nå toppen, skjuta tjädern eller ta storöringen. En kåsa kaffe erbjuder guidade turer i vackra Offerdalsfjällen!

En kåsa kaffe erbjuder helhetslösningar på guidad toppfågeljakt vintertid, vinterfiske på öring och röding samt flugfiskekurser och guidade turer i Offerdalsfjällen. Du kan boka paketlösningar med boende i stuga inkluderat eller välja att fixa boende på egen hand och bara boka fjällupplevelsen.

En kåsa kaffe
handlar om upplevelsen. En fjälltur, jaktdag eller fiskeresa handlar om så mycket mer än att nå toppen, skjuta tjädern eller ta storöringen. Det handlar om helheten. Maten ni äter, skratten runt lägerelden, kaffet i kåsan och snön som ramlar ner i nacken från trädet du precis duckade under. Allt det här är minnen som skapas och det är precis det En kåsa kaffe vill erbjuda dig!

En kåsa kaffe vill tillsammans med dig öppna ögonen för att se och uppskatta hela turen och ni ska göra det så bra och härligt ni bara kan och vill. Ibland passar det med trerätters på fjället i solnedgången medan det andra gånger är bättre med en snabb varma koppen innan ni kämpar vidare. Alla tillfällen har sin charm men det viktigaste är att ha roligt och njuta på vägen.

Det är det som är En kåsa kaffe.

mer information och kontaktuppgifter på enkasakaffe.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Service

Kategorier
Fiske, Jakt, Vandring, Guidade upp­levelser


Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny