Krokoms Guldkväll 2019

Under Krokoms Guldkväll lyfts kommunens hjältar fram, både en­skilda personer och företag. Vinnare av det mest åtrå­värda priset Guld­kroken 2019 blev Botvid­gänget.

Krokoms Guldkväll firade tio år och genomfördes helt enligt planerna; god mat, underhållning med något för alla smaker och en spännande pris­utdelning. Mats Hurtig, projektledare och konferencier under kvällen är supernöjd.

– Vi firar tio år med Krokoms Guldkväll. Det gör även Föllingehallen där denna härliga fest hålls. Vilka härliga pristagare och artister. Jag är jätte­nöjd, allt har fungerar verkligen bra och det är ett perfekt avslut för mig som projektledare för denna galakväll, säger en strålande glad Mats Hurtig.

Totalt delas tio priser ut under kvällen där höjdpunkten är utdelningen av Guldkroken. Det är tuffa kriterier som ska uppfyllas och pristagarens insats bedöms utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Det kan handla om förbättrad miljö, levande landsbygd, ekonomisk tillväxt, social sammanhållning, mång­fald eller minimerad klimatpåverkan.

Nominerade till Guldkroken i år var Krokoms Motorklubb, Ås Ridskola och Botvidgänget. Glädjen i salen var stor när vinnaren, Botvidgänget, presenterades.

Här kan du se alla vinnare!

Botvid­gänget vinner Guld­kroken!

Motivering: Med ett ständigt ökande publikantal sprider Botvidgänget skratt och kultur över hela kommunen och länet. Det är många som i samband med sommarens föreställningar får en viktig uppgift och en social samvaro som skapar och ger stolthet för den bygd man lever och verkar i.

Botvidgänget förenar och sätter Föllinge på kulturkartan.

Botvidgänget tilldelas priset Guldkroken
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny