Nominera till Guldstjärnan

Lena Alke årets serviceperson 2023

Utmärkelserna tilldelas det företag/arbetsplats och person som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande. God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Nominera dina favoriter här senast 31 augusti 2024.

  • Nominera årets serviceföretag

    Utmärkelsen tilldelas det företag/arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande. God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och gott bemötande är en framtidsfråga för vårt län.

  • Nominera årets serviceperson

    Utmärkelsen tilldelas den person som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög servicegrad och ett vänligt bemötande. God service och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Gott värdskap och gott bemötande är en framtidsfråga för vårt län.

Nominera någon som du tycker gör skillnad!

Det är återigen dags att nominera årets serviceperson och årets serviceföretag. Fram till och med den 31 augusti 2024 kan du nominera dina favoriter.

Här kan du läsa mer om våra stipendier och utmärkelser

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny