Bli sommar­lovs­entre­prenör

Vill du vara din egen chef? Vill du sätta ramarna för ditt eget jobb? Vill du tjäna pengar? Vill du ha en utmaning? Sommarlovsentreprenör är din chans!

Ansökningen är stängd

Ansökningen till sommarlovsantreprenör är nu stängd.

Är du mellan 15 och 20 år och bor i Krokoms kommun kan du själv, eller tillsammans med dina kompisar driva något eget under sommaren. Som sommarlovs­entreprenör får du stöd att komma igång, utveckla dina idéer och support att genomföra din "grej". Du kommer lära dig massor om entreprenörskap på ett garanterat roligt sätt.

Det här ingår:

  • Kickoff-dagar måndag-torsdag vecka 25 med duktiga inspiratörer som hjälper dig att skapa en bra grund för att du ska kunna driva ditt företag i sommar. Kickoff-dagarna är i kolloformat så vi bor tillsammans och jobbar och har roligt ihop under 4 dagar. Dessa dagar är obligatoriska.
  • Handledare som följer dig och dina kompisar på vägen
  • 3 500 kronor i startpeng, varav hälften delas ut efter uppstartsveckan och resterande belopp efter slutredovisning och avslutningsdag. (Om ni är flera tillsammans som driver ett företag får ni ändå 3 500 kronor vardera.)
  • Avslutningsträff

Skapa ditt eget sommar­jobb!

Sommarlovsentreprenörerna genomförs av hand­ledare från Krokoms kommun och sträcker sig över sju sommarveckor där du är aktiv minst fyra av dem. Ditt/ert företag kommer att få en egen coach som finns behjälplig vid behov.

Under kickoff-dagarna får du lära dig grunderna i företagande, dessa växlas med eget arbete. När du/ni har jobbat igenom er företagsidé är det sedan dags att testa den på riktigt. Det krävs att du är aktiv minst fyra veckor inklusive kickoff-dagarna, men du har möjlighet att fortsätta upp till sju veckor innan vi har en gemensam avslutningsträff. Att vara sommarlovs­entreprenör är ett alternativ till kommunens sommar­jobb.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny