Krokoms Bemanningspool

Tre bilder med glada människor och barn

Hos Bemanningspoolen kan du lämna ditt intresse att vikariera hos oss. Vi söker alltid vikarier till barnomsorgen och till vård och omsorg. Ett vikariat är perfekt för dig som vill testa lite olika yrken. Vår ordinarie personal älskar dig då du är nyckeln till deras korttidsfrånvaro!

Se vår senaste rekryteringsfilm!

Se vår senaste rekryteringsfilm!

Här är vår senaste rekryteringsfilm. Den är inspelad på förskolan Kråkguldet med dess fantastiska personal. Behöver du aktivera textning så gör du det genom att trycka på de tre vertikala prickarna i videospelaren.

Intresseanmälan timvikarie

För att jobba som vikarie så behöver du lämna din intresseanmälan. Det gör du enkelt via dessa länkar. Vi kommer att kontakta dig sen. Välkommen!

Lämna intresseanmälan vård och omsorg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lämna intresseanmälan barnomsorg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Intresseanmälningar hanteras av rekryteringssystemet ReachMee.

Besök och kontakta Bemannings­poolen

  • Ring 0640 162 55 måndag-fredag. Telefontid 06.00-12.00 och 13.00-16.00
  • Besöksadress: Offerdalsvägen 9, Krokom

Att arbeta via Be­mannings­poolen

Att arbeta via Be­mannings­poolen

Att arbeta via Krokoms Bemannings­pool innebär att ersätta ordinarie personal inom äldre­omsorg, stöd och service, förskola och fritidshem vid korttids­frånvaro. Arbetet kan avse dag, kväll, natt, helg samt journatt.

I Bemanningspoolen arbetar tills­vidare­anställda medarbetare, poolare. Under­sköterska och barn­skötare är de vanligaste yrkes­grupperna. I Be­mannings­­poolen arbetar även tim­anställda vikarier som bokas när poolare inte täcker vikarie­behovet.

Vill du arbeta som timvikarie inom förskola och fritidshem så behöver du begära utdrag ur belastnings­register för arbete inom skola eller förskola på polisens hemsida.

Här begär du utdrag från polisens hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Två vårdklädda tjejer med ansiktsmask och och en äldre herre i rullstol

Meny