Äntligen dags för invigning av Tullkvarnsvägen 21

Den 14 juni invigs och öppnas Tullkvarnsvägen 21. Tullkvarns­vägen är dels Krokoms första privata äldreboende men också resultatet av en prisad kvalitetsupphandling. Forenede Care som vann entreprenörskapet kommer nu under minst 17 år driva och vara en del av framtidens äldreomsorg i Krokoms kommun.

När: Onsdag 14 juni klockan 13.00
Var: Tullkvarnsvägen 21, Krokom

Boendet består av sextio lägenheter fördelade på fyra våningar med takterass, växthus på taket samt en lekplats som möjliggör möten mellan olika generationer. Vidare finns det en trädgård som erbjuder varierad utemiljö som uppmanar till aktiviteter, plats för sommardjur, olika planteringar, boulespel och mycket annat som gör Tullkvarnsvägen till ett framtidssäkrat äldreboende.

Gunnel Persson Westin, S, ordförande i socialnämnden, är väldigt glad över att boendet på Tullkvarnsvägen äntligen slår upp portarna.

- Vi är många som har sett fram emot den här dagen. Det är min förhoppning och förväntan att detta samarbete ska gynna Krokoms kommun nu och i framtiden, säger Gunnel Persson Westin.

Forenede Cares vd Madeleine Lundström berättar att det är ungefär ett år sedan det första spadtaget togs och nu är det äntligen dags att få visa upp det fina boendet.

- Jag är så glad över att få vara med på denna invigning tillsammans med Krokoms kommun och alla som arbetat så hårt för att detta ska bli verklighet. Jag är stolt över mina medarbetare och jag är tacksam för att vi nu får möjlighet att samarbeta med Krokoms kommun under många år framöver och göra skillnad för deras äldre, deras kommun och deras framtid, säger Forenede Cares VD Madeleine Lundström.

Anna Berkestedt Jonsson, socialchef i Krokoms kommun, berättar att det känns fantastiskt att Krokoms kommuns stora satsning på boende för äldre genom Äldrelyftet äntligen är igång på riktigt!

- Som kommun är det av största vikt att ständigt ligga i framkant för att möta de behov som finns och som på sikt kan komma att uppstå. Med Tullkvarnsvägen är det precis det vi lyckats med, säger Anna Berkestedt Jonsson.

För mer information - Krokoms kommun:
Gunnel Persson Westin, S, ordförande i socialnämnden
Telefon: 0640 163 70 eller 072 549 76 04

Anna Berkestedt Jonsson, socialchef
Telefon: 0640 162 90 eller 070 396 18 28

För mer information - Forenede Care:
Madeleine Lundström, vd
madli@forenadecare.com

Roy Sundvall, marknads- och kommunikationschef
Telefon: 070 080 49 53

Meny