Jobba inom vård och omsorg

Inom socialförvaltningen finns många viktiga jobb med chans att påverka människors liv till det bättre. Du kan exempelvis arbeta inom äldreomsorg, socialtjänst och med personer med funktionsvariationer. De närmaste åren har vi stort behov av undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor och socionomer.

Inom förvaltningen jobbar vi för att skapa en slags Ikea-känsla. Det innebär att du i Krokoms kommun kan börja som undersköterska och har du bara ambition, vilja och motivation kan du ta dig hur långt som helst. Alla våra medarbetare får chansen att utveckla sin fulla potential, antingen det handlar om att specialisera sig eller bli chef.

Vi prioriterar vidareutbildning på många olika sätt. Ett exempel är att alla som har en tillsvidareanställning erbjuds att läsa till undersköterska i vårt eget utbildningsspår. Här studerar du till undersköterska samtidigt som du jobbar i förvaltningen.

Vi tar vårt arbete på stort allvar och gör vårt yttersta för våra omsorgstagare. Genom undersökningar vet vi att mer än 90 procent är nöjda med hjälpen som de får. Det är vi stolta över!

Tre glada äldre personer

Robert Köpsén

Jobb­ambassadör Robert Köpsén berättar varför han tycker att alla borde prova på att jobba inom vården.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny