Jobba inom vård och omsorg

Tre glada äldre personer

Inom socialförvaltningen finns många viktiga jobb med chans att påverka människors liv till det bättre. Du kan exempelvis arbeta inom äldreomsorg, socialtjänst och med personer med funktionsvariationer. De närmaste åren har vi stort behov av under­sköterskor, sjuksköterskor, distrikts­sköterskor och socionomer.

Inom förvaltningen jobbar vi för att skapa en slags Ikea-känsla. Det innebär att du i Krokoms kommun kan börja som undersköterska och har du bara ambition, vilja och motivation kan du ta dig hur långt som helst. Alla våra medarbetare får chansen att utveckla sin fulla potential, antingen det handlar om att specialisera sig eller bli chef.

Jobba som sommarvikarie!

  • Bonus på 6000 kronor om du arbetar minst 300 timmar mellan vecka 25 och 34.
  • Storhelgstillägg om du arbetar under Yranhelgen!
  • Som sommarvikarie ska du vara 18 år eller äldre. Stor vikt läggs vid personlig lämp­lighet.

Läs mer och ansök på sidan Jobba som sommarvikarie

Vi prioriterar vidareutbildning på många olika sätt. Ett exempel är att alla som har en tills­vidareanställning erbjuds att läsa till under­sköterska i vårt eget utbildningsspår. Här studerar du till undersköterska samtidigt som du jobbar i förvaltningen.

Vi tar vårt arbete på stort allvar och gör vårt yttersta för våra omsorgstagare. Genom undersökningar vet vi att mer än 90 procent är nöjda med hjälpen som de får. Det är vi stolta över!

Lediga jobb inom vård och omsorg

Robert Köpsén

Jobb­ambassadör Robert Köpsén berättar varför han tycker att alla borde prova på att jobba inom vården.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny