Sajve Ekoturism

Vårt hjärta finns i Hotagens fjällvärld. Vår vilja att leva traditionellt i en modern tid innebär att vi har några stugor som vi hyr ut i ett fiskeparadis i fjällen.

Linsejallan - vårt fiskeparadis i fjällen. Här finns den storslagna och orörda fjällmiljön. Det är ca två mil från vägen slut i Vinklumpen och det tar 6-8 timmar att gå. Du kan låna en GPS av oss så hittar ni. En rejäl tur som ger stor tillfredställelse när man kommer fram. Här finns den storslagna och orörda fjällmiljön.

Hit går man för att söka lugn och ro, fiska lite, plocka hjortron och bara finnas till. Här finns ingen annan bebyggelse än vår kåtaformade lilla stuga. Närmaste granne finns nästan en mil bort. Här kan du hyra veckovis under perioden juni-augusti.

Lobbasjön - vårt eget må-bra-ställe. Under sommaren följer vi renarna till fjälls och bor då i Lobbasjön. En stor väl utrustad fjällstuga med tillhörande kåta och bastu. Här bor du i grupp tillsammans med oss under så kallade må-bra-veckor.

Stugan har 6 bäddar stor köksdel och solcell för lyse på kvällen. I torvkåtan kan man ligga och se röken stiga mot himlen. Under må-bra-veckan gör vi utflykter, örtvandring, gör en eld, kokar kaffe eller tittar på naturens alla förunderligheter. Fråga oss om tider för dessa veckor.

Mer info hittar du Sajve Ekoturisms hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Färgglada bilder mot vit bakgrund
Hjälpte informationen på sidan dig?

Service

Kategorier
Stugor, Fiske, Hälsa och spa, Vandring, Barn- och familje­aktiviteter, Guidade upp­levelser


Meny