Wångens Wärds­hus

På Wångens Wärdshus i Alsen finner du en mängd olika kategorier av boende, från hotell till vandrarhem.

Alla stugor har välutrustat kök, två sovrum med fyra bäddar och möjlighet till extrabädd i allrummet, samt wc och dusch.

Sommartid erbjuder vi även boende i våra elevhus med dusch och toalett i varje rum samt samlingsrum och kök. Här finns plats för upp till 90 gäster i dubbel- eller enkelrum. Wärdshuset serverar god mat och dryck i ombonade lokaler med personlig service och omtanke. I stora matsalen bjuder vårt kök på härliga traditionella bufféer. Frukost, lunch och middag med inriktning av modern husmanskost och jämtländska specialiteter. För bokning och mer information, ring gärna.

Wångens wärdshus serverar lunch och middag. Under sommaren är det öppet för lunch på vardagar.

Wangr

WANGR

I hotellbyggnaden Wangr bor du i moderna rum med dusch, wc, tv och trådlöst internet. Wangr har 20 dubbel- eller enkelrum och konferensrum för upp till 40 personer, samt en relaxavdelning med utomhusjacuzzi och bastu.

Förvaltaren

FÖRVALTAREN

I Förvaltaren, som är renoverad i härlig ton av allmoge och klassiska stopp-möbler, bor du i rum med sekelskiftesstil. Här finns tolv bäddar fördelat på åtta rum och varje rum har sin egen prägel, men alla är utrustade med wc, dusch, tv och trådlöst internet.

Förvaltaren lämpar sig ypperligt för ledningsgrupper som vill ”rå om sig själva”. Här finns konferenslokal och eget kök om man önskar laga mat själva.

Här finns enkelrum, dubbelrum med enkelsängar och dubbelrum med dubbelsängar.

Wångens wärdshus erbjuder fina konferensmöjligheter. Här finns boende i hotellrum, flera konferensrum, relaxavdelning och aktivitetsutbud, bara fem mil från Åre och Östersund.

Ingen konferens är den andra lik. Men hos oss kan alla konferensgäster njuta av den härliga utsikten mot Alsensjön och fjällvärlden – i flera olika typer av boenden. Hos oss behöver inte heller en konferens bli särskilt dyr – för 1435 kr exkl. moms för en ”lunch till lunch”-konferens ingår det mesta!

Service

Kategorier
Hotell och pensionat, Kurs och konferens, Stugor, Restaurang


Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny