Rörvattnets FiskeCamp

snöig camping med fjäll i bakgrunden

Välkommen till en idyllisk och avslappnade miljö. Hos Rörvattnets FiskeCamp får du tid att vara för dig själv och nyttja naturen när den är som bäst.

Rörvattnets FiskeCamp och restaurang ligger i anslutning till den legendariska "Fiskevägen", Hotagens utbud av fiskevatten och nära gränsen till Norge.

Rörvattnets FiskeCamp har ett utbud av stugor, tält- ställ- och campingplatser, nära till fjällfiske.

Här finns stuga för fyra personer med vatten, kylskåp och kokplattor. Stugan är möblerad med två våningssängar, matbord och TV. Dusch och toalett finns i det gemensamma servicehuset. För de större sällskapet finns även en stuga för sex personer med fullt utrustat kök, matbord och TV i vardagsrummet samt ett badrum med dusch och toalett. Ett sovrum men en våningssäng och ett sovrum med två våningssängar. Stugorna värms med elvärme.

Det finns plats för trettio husbilar/husvagnar och tillgång till el finns. För dig med tält finns massor av ledigt utrymme i ett separat område.

Båt med motor och flera kanoter finns också att hyra för den som vill ut på sjön.
Det finns fiskeredskap, fiskekort och mer information att ta del av i receptionen. Fiskekort finns att köpa i receptionen på Rörvattnets FiskeCamp

Servicebyggnaden erbjuder kök, duschar, toaletter, torkrum och frys. Missa inte deras café och restaurang där grunden i deras nordiska meny bygger på lokala råvaror.

Från Rörvatten finns flera olika aktiviteter att sysselsätta sig med, både sommar som vinter. Kika in på hemsidan för mer information om vad som erbjuds.

Service

Kategorier
Camping, Fiskecamp, Stugor, Ställplats, Restaurang, Café, Fiske, Skidåkning, Skoter, Kanot och kajak


Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny