Förälder – delta i intervjustudie om föräldraskapsstöd!

irriterad förälder och surt eller ledset barn

Vilket stöd behöver du i din föräldraroll? Vi vill veta så att vi kan erbjuda rätt insatser! Delta i en intervjustudie för att bidra till att utveckla föräldraskapsstödet i Krokoms kommun. Som tack får du ett exemplar av boken ”Vad alla föräldrar borde göra”.

Önskar du boken ”Vad alla föräldrar borde göra” samtidigt som du vill bidra
till att föräldraskapsstödet utvecklas i Krokoms kommun? Passa då på att
anmäla dig till en studie om föräldraskapsstöd.

För att vi ska kunna utveckla föräldraskapsstödet i kommunen vill vi veta vad du som förälder önskar, tycker, upplever och känner när det handlar om föräldraskapsstöd.

Maya Al Shawi läser magisterprogrammet på socionomutbildningen och i samarbete med oss söker hon nu deltagare till en intervjustudie om föräldraskapsstöd i Krokom. Du som deltar i studien får som tack ett exemplar av boken ”Vad alla föräldrar borde göra”.

Om du är intresserad av att delta eller få veta mer, anmäler du dig på länken
nedan. Anmälan är inte bindande utan är en intresseanmälan. Du kan välja mellan fysisk intervju, digital intervju eller telefonintervju beroende på vad som passar dig bäst. Om du behöver språkstöd kan du ange det i anmälan.

Anmälan stänger fredag 26 april.

Anmäl intresse för studien Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer om projektet "stärkt föräldraskapsstöd"

en tårta med bitarna ramar, kärlek, medkänsla, närvaro, bekräftelse

Bilden ovan kommer från boken "Vad alla föräldrar borde göra" och visar den psykologiska tallriksmodellen över sådant som enligt studier skyddar barnets hälsa in i vuxen ålder.

Meny