Nyheten har passerat sitt bäst före-datum

Nu bygger vi bilden av Krokoms kommun

Kvinna och barn på en sommaräng

Under sommaren kommer vi att börja bygga upp bildbanken för #193byar. Vi behöver alla möjliga bilder från varje hörn av vår kommun där levande byar och växtkraft är i fokus.

Om vi alla tillsammans hjälps åt att berätta om det vi gillar och tycker är speciellt med vår kommun stärker vi stoltheten och intresset för att besöka oss eller flytta hit. Vi tänker att det är allas platsvarumärke. Invånare, företag, föreni­ngar och organisationer – alla äger platsvaru­märket och får använda det i sin kommunikation.

De bilder vi väljer ut kommer att finnas tillgängliga i platsvarumärkets verktygslåda och de är fria att använda för dig som bor här. Det är kommunens upphandlade fotografer, Susanne Kvarnlöf och Anneli Åsén, som kommer åka runt i kommunen och fotografera.

– Bilderna i bildbanken kommer präglas av liv och rörelse, människorna är viktiga. Vi visar gärna upp vardags­livet i bilder men självklart även bilder från företag, föreningar, kultur- och idrottsevenemang, säger Åsa Sjödin, kommunikationschef.

Vill du vara med?

Vi behöver människor som vill vara med på bild och som vill visa upp just sin by. Kanske händer det något speciellt hos er i sommar eller så är det helt enkelt den bästa platsen på jorden. Vill du vara med? Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig. Som tack för hjälpen får du en gåva.
Meny