Nyheten har passerat sitt bäst före-datum

Utveckla din roll som förälder

Du som är förälder eller annan viktig vuxen för ett barn har en unik möjlighet att främja barnets själv­­känsla, hälsa och utveckling! Nu får du chansen att utvecklas ytterligare i en workshop inom ramen för projektet Stärkt föräldraskapsstöd.

Under vårterminen 2024 kommer Krokoms kommun erbjuda digitala kostnadsfria workshoppar med olika teman kring föräldraskap. Kanske vill du skapa en bra relation med ditt barn, främja ditt barns självkänsla och/eller förebygga eller minska konflikter?

Nu har du möjlighet att anmäla dig och ta del av den första workshoppen där Veronica Anderheim, socionom och projektledare, tillsammans med specialpedagogerna Martina Berlen och Sonja Wahlen presenterar boken ”Vad alla föräldrar borde göra”. Boken är skriven av psykologerna Kajsa Lönn Rhodin och Maria Lalouni som har lång erfarenhet av att arbeta med föräldrarollens betydelse och utmaningar. Vi kommer bland annat gå igenom den psykologiska tallriksmodellen som beskriver sådant som enligt studier skyddar barnets hälsa in i vuxen ålder.

Workshoppen passar dig med barn mellan 0–17 år. Genom att delta på workshoppen får du möjlighet att reflektera över din roll som förälder men också möjlighet att interagera och utbyta erfarenheter med övriga deltagare.

När: Torsdag den 8 februari 19.00–21.30.
Var: Digitalt via Teams.
Hur: Anmäl dig via länken

Anmälan till workshop 8 februari Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Meny