Ansökningstiden har gått ut

Vi söker kontaktpersoner

Är du en trygg vuxen som har några timmar över till en person som behöver lite extra stöd? Din insats som kontaktperson kan ge livslånga effekter för personen du träffar.

Kontaktperson till kvinna i 25-årsåldern i Dvärsätt

En tjej som vill ha sällskap och stöd i att komma i väg och hitta på saker utanför hemmet som att gå på bio, bowla, gå en sväng på stan, gå på en konsert eller bara fika och umgås tillsammans. Omfattningen är fyra timmar i månaden.

Kontaktperson till tjej i högstadieåldern i Dvärsätt

En tjej som behöver en trygg person som kan stötta henne och följa med ut i sociala sammanhang men också ta en fika tillsammans och prata. Personen får gärna vara intresserad av onlinespel som ett gemensamt samtalsämne då det är ett stort intresse hos tjejen.Omfattningen är två timmar varannan vecka.

Kontaktperson till tjej i 20-årsåldern i Nälden

Önskemålet är att ha någon som följer med henne ut och hittar på saker att göra, då hon är mycket hemma. Hon älskar djur, speciellt kor och att vara ute i naturen så önskar en likasinnad kontaktperson. Hon tycker också om att baka, träna på gym, promenera och fika på stan men är också öppen för andra aktiviteter. Omfattningen är fyra timmar i månaden.

Intresserad?

Mejla till Moa Swedenmark och anmäl ditt intresse. Ange vilket uppdrag du är intresserad av.

Meny