Nyheten har passerat sitt bäst före-datum

Jämtland Basket går för guld – i Krokomshallen!

en person är på väg att göra två poäng

Jämtland Basket är på god väg att skriva baskethistoria. Laget har skördat rekord­många vinster och efter 3-0 i kvartsfinalspelet mot Köping väntar nu Södertälje i semifinal. Matcherna kommer spelas i anrika Krokoms­hallen och succé utlovas.

Krokoms kommun har lyckats skriva avtal med Jämtland Basket om att spela resterande finalmatcher i Krokomshallen och kommun­direktör Jonas Törngren är mycket nöjd.

- Jag har ju ett förflutet inom idrotten som jumpalärare och just basket ligger mig varmt om hjärtat. Vi har bearbetat Jämtland basket under en längre tid och jag är glad över att det gick vägen. Nu fyller vi hallen, säger han.

Michael Olofsson visar Krokomshallen

Jämtland Basket spelar alltså finalserien i Krokomshallen! Och Krokoms egen gräs­matteninja Micke Olofsson har fixat underlaget. Golvet i Krokomshallen har preparerats med extra svikt och inbyggd ventilation. Spelarna kommer att sväva. Korgarna har därför höjts till ca 4,5 meter. Det kommer att bli en spektakulär finalserie där vi hoppas att Jämtland Basket tar guld!

Pecka Johansson, klubbdirektör Jämtland Basket:
- Vi hörde av ÖFK att Micke Olofsson är personen att vända sig till. Vi gjorde det och vi har fullt förtroende för att han har fixat en hall till vår favör.

Jonas Törngren, kommundirektör i Krokom:
- Det här ligger helt i linje med vår egen elitsatsning på basket. Nästa år kommer Rötviken Radicals spela hem ligaguldet till kommunen!

Meny