Barn som öppnar en dörr

Förskollärare till Hovgläntan i Ås

Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du vara delaktig och bidra till en verksamhet som präglas av kollegialt lärande, kompetensutveckling och förbättringsarbete? Vill du fortsätta utvecklas i din roll som förskollärare och vara del av en helhet i kommunen? Till Hovgläntans förskola behöver vi nu en förskollärare. Sök till oss och gör skillnad på riktigt!

Välkommen till Hovgläntan i Ås

Hovgläntans förskola har 5 avdelningar där det går ca 80 barn. Förskolan är belägen i centrala Ås, och består av en stor byggnad och ett fristående hus med närhet till naturen. Arbetet utgår från en helhetssyn på barn och barns behov där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Till Hovgläntan söker vi nu förskollärare med ett medforskande förhållningssätt som bidrar till att skapa stöttande undervisningsmiljöer. Vi söker en modig kollega som vågar utmana sig själv och andra med fokus på att driva utvecklingen framåt. Vi söker en närvarande kollega som finnas där barnen är och för barnen i deras lärande. Vi söker en kollega som är välkomnande och pålitliga och har ett fint bemötande.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten för förskoleverksamhet. Har du praktisk erfarenhet av lågaffektivt bemötande är det meriterande.

I din roll som förskollärare ansvarar du, tillsammans med övriga i arbetslaget, för att planera och bedriva verksamheten och genom det möta de behov varje enskilt barn har. Dokumentationen är en viktig del i våra dagliga reflektioner och även i det systematiska kvalitetsarbetet som tar verksamheten framåt och synliggör lärandet. Vi arbetar med inkludering, delaktighet och tillgänglighet som bärande idéer. Vi värdesätter din förmåga att kommunicera, reflektera, ta ansvar, samarbeta och att du genom din kreativitet är öppen för nya möjligheter.

Du ska bidra till en god arbetsmiljö och vara en positiv och trygg ledare som bemöter andra med respekt och delar med dig av din positiva energi. Du samverkar i hög grad med förskolor i området och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt styrdokumenten.

Digital kompetens och intresse för IKT förväntas.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum 2024-04-30

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Barn som leker

Medarbetarna har ordet

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny