Nyheten har passerat sitt bäst före-datum

Kostnadsfri webbinarieserie om coworking

Webbinarie

Jämtland Härjedalen bjuder in till tre kostnadsfria webbinarier om coworking. Tisdagen den 7 december är det dags för del två - missa inte!

Om platsens attraktionskraft och att skapa en community

När: Tisdagen den 7 december 2021 klockan 11-12. Var? Teams. Klicka här för att ansluta till mötet Länk till annan webbplats.

  • Jenny Sandström, affärsrådgivare, ägare och grundare av Gomorron Östersund och The Remote Lab, delar med sig av sin expertis om communitybygge.
  • Lena Mossberg, professor i marknadsföring vid Handelshögskolan, Göteborgs Universitet och ägare och grundare av BroCoworking berättar om hur hon bidragit till utvecklingen av den lilla orten Brodalen i Lysekils kommun.


DEL 3 - Tisdagen den 14 december 2021 kl. 11-12.
Om nya möjligheter med det distansoberoende arbetslivet. Sofie Holmgren från Växtplats Nätradalen Länk till annan webbplats. och Sara Klockervold från Fjällhuben i Funäsdalen delar med sig av kunskap och lärdomar kring att driva coworkingställen på landsbygden och i fjällvärlden.

Tidigare webbinarie

När? Eventet har redan ägt rum. Var? Teams

  • Stina Hagström, som bland annat startat hubben OffCoff i Örnsköldsvik och som nu startar ett nytt coliving koncept i Italien, delar med sig av viktiga lärdomar och erfarenheter från uppstartsfasen.
  • Allan Nilzén, som driver, Hönshuset Mattmar Länk till annan webbplats., berättar om arbetet med att skapa kontorshotellet mitt i byn.

Meny