Nyheten har passerat sitt bäst före-datum

Spring O-Ringen för halva priset

kvinna och barn springer i skogen

O-Ringen går i Åre i slutet av juli och Krokoms kommun kan erbjuda dig att springa etappen i Järpen den 26 juli till halva priset.

O-Ringen går av stapeln i Åre den 22-28 juli och Krokoms kommun är värd för en av tävlingens etapper. I det uppdraget ingår att kommunen får 500 etappstarter med rabatterat pris att dela ut till kommunens invånare.

Så här fungerar de rabatterade etappstarterna:

  • Rabatten är på 50 % av startavgiften och gäller för Krokomsetappen, vilket är etapp 3 på tävlingen. Den körs i Järpen den 26/7.
  • Det finns flera olika klasser och även nybörjare är välkomna. Rabatten gäller på alla klasser.
  • Rabatten kommer i form av en rabattkod, som är individuell. Du får koden av oss och anger sedan koden när du anmäler dig till O-ringen. Du är alltså inte automatiskt anmäld till tävlingen när du får koden, utan behöver själv anmäla dig.
  • Koden fungerar oavsett om du vill anmäla sig på plats eller i förväg på nätet.

Om du vill ha en eller flera rabattkoder ska du höra av dig till föreningssamordnare Erika Andersson Jonsson på erika.andersson@krokom.se eller 0640-161 00. Hon kommer då att ge ut önskat antal koder. Först till kvarn gäller och sista anmälningsdag är den 19 juli.

Har du frågor om anmälan eller tävlingen?

På O-Ringens hemsida finns detaljerad information om hur du anmäler sig, hur tävlingen fungerar, vilka klasser som finns och hur etappen ser ut.

Meny