Nyheten har passerat sitt bäst före-datum

Friluftslivets år 2021

En hand sticker fram ur ett träd och gör ett tecken

Friluftslivets år 2021 är ett stort samarbetsprojekt mellan organisationer och personer som vill delta i arrangemanget. Syftet är att lyfta värdet av friluftsliv och få fler att vilja vistas ute.

Huvudarrangörer för Friluftslivets år är Naturvårdsverket och Svenskt Friluftsliv. Året är indelat i tolv olika teman, ett per månad. I Krokoms kommun kommer
vi att marknadsföra de aktiviteter som händer ute i vår kommun som är kopplade till dessa olika teman och till friluftslivet i stort – såväl uteaktiviteter som föreläsningar inom friluftsliv.

 

Samverkan för fler aktiviteter

Vi vill givetvis också samverka med er i föreningar och studieförbund för att genomföra olika aktiviteter och lyfta det fantastiska natur- och friluftsliv vi har
i vår kommun. På vår hemsida kommer vi att ha en informationssida med kalender där arrangemang kopplade till Friluftslivets år kan läggas upp.

 

Informationsträff 9 februari

Vi berättar vidare hur vi tänker oss arbetet med Friluftslivets år under en digital informationsträff.


När: 9 februari, klockan 18.00.
Hur: Via Zoom, anslut via din webbläsare genom att följa den här länken Zoom-möte Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller ange mötesID: 987 2905 4748 i din Zoom-app.


Mer om Friluftslivets år

Mer information om Friluftslivets år och teman hittar du på webbplatsen Luften är fri.

Länk till Luften är fri Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Meny