Trygghetstekniker

Ett jobb med plats för omtanke

Har du teknisk förmåga och vill vara med och bidra till en tryggare vardag för våra mest sårbara medborgare och vår personal? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Att jobba i Krokom

Socialförvaltningen en stor förvaltning både sett till antal medarbetare och till bredden på uppdrag. Vi är indelade i fem verksamhetsområden. Här ansvarar vi för att ge stöd, omsorg, vård och service till våra medborgare som har behov av det, i alla skeden av livet. Här gör vi skillnad, på riktigt!

Som trygghetstekniker är du en del av socialförvaltningens stab, ett arbetslag som arbetar nära förvaltningsledningen med socialchefen som närmsta chef. Här finns en bred kompetens av olika stödfunktioner som tillsammans stöttar och bidrar till utvecklingen i förvaltningen

En dag som trygghetstekniker

Som trygghetstekniker kommer du arbeta brett med trygghetsteknik. Du kommer konfigurera och administrera trygghetslarm, trygghetsteknik i TES, larmteknik i BEST Client samt annan trygghetsteknik, som nyckelfria lås, mobila trygghetslarm, digital tillsyn, dörrlarm med mera.

En annan del av arbetet är att du åker ut till våra medborgare, i hela kommunen och installerar/avinstallerar trygghetsteknik samt felsöker vid behov. Du kan också vara behjälplig med teknik i hemmet, exempelvis med digitala smarta produkter som robotdammsugare, digital-TV o.s.v.

I din roll som trygghetstekniker kommer du att genomföra utbildningar och hålla genomgångar av trygghetsteknik med verksamhetens personal.

På vår mobila mötesplats för seniorer “Ma råkes” kommer du som trygghetstekniker bli inbjuden för att tillhandahålla teknisk support till kommunens seniorer. Det kan handla om allt från att guida i hur man installerar och kommer igång med appar på smarttelefoner och surfplattor till att börja använda digitala samhällstjänster, som exempelvis 1177 eller digital kommunikation med videosamtal, sociala medier och liknande.

Din kompetens

Vi söker dig som har en relevant IT-/larmteknikerutbildning eller likande erfarenheter inom området larmteknik.

Du har en teknisk förmåga och är trygg i att handleda och utbilda.

Vi ser gärna att du har en god kännedom om vård och omsorg samt ser positivt på att arbeta som ett nära stöd till verksamheterna.

Utöver detta ser vi gärna att du är du strukturerad, självgående och har lätt för att uttrycka dig i tal och text.

Du har körkort.

Övrig information

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet. Vi erbjuder friskvårdstid och flexibla arbetstider.

Sista ansökningsdag 2024-05-12

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Medarbetarna har ordet

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny