Nattugglor till hälsa och sjukvård

Ett jobb med plats för växtkraft

Arbetet på natten är ett meningsfullt och varierat arbete i en arbetsgrupp som har lång erfarenhet och fokus på trygg och säker vård och omsorg. Arbetslaget har varierad och bred kompetens och planerar upplägget för arbetspassen tillsammans. Vi behöver stärka upp vår enhet med fler fantastiska distriktssköterskor, som kan arbeta på timmar och som sommarvikarier. Vi behöver dig!

Välkommen till Krokom, kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommun har nära till både stad, fjäll och fiskevatten. I kommunen och dess närområde finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv och närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige.

Till sommaren erbjuds ett sommarpaket med gratis boende och ett välkomstpaket för vandring, cykling eller fiske för att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse hos oss.

Distriktssköterska i kvälls- och nattverksamheten

Som distriktssköterska i kvälls- och nattverksamheten utgår du från Krokoms centralort och arbetar med hela kommunen som arbetsfält. Det är ett fritt och självständigt arbete där du tillsammans med vård- och omsorgspersonalen tillgodoser hälso- och sjukvårdsinsatser med hög kvalitet. Målgruppen bor i både ordinärt boende, särskilt boende och inom kommunens LSS-verksamhet.

Arbetsuppgifterna innebär till stor del att bedöma, åtgärda, utvärdera och dokumentera hälso- och sjukvårdsinsatser. Dokumentationen sker i Viva och Cosmic Link och vi använder det digitala signeringsverkyget MCSS från Appva. Vi har bra samarbeten med Storsjögläntan (palliativa teamet), 1177 och ambulanspersonal.

Din kompetens

Du är distriktssjuksköterska eller sjuksköterska med en vidareutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant, till exempel vård av äldre.

Vi räknar med att du har hög omvårdnadskompetens och en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden, eftersom du är ensam i din roll under nattpassen.

Du är flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Som person är du serviceinriktad och lyhörd och bidrar till en positiv stämning under arbetspassen. Du har goda kunskaper inom svenska språket och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

För arbetet krävs att du har körkort för bil.

Övrig information

Timanställning och/eller sommarvikariat, juni – augusti.

Arbetstider: kväll 16:00 - 23:30, natt 18:00 - 07:00.

Sista ansökningsdag 2024-06-02

Vi har en löpande rekrytering, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga representanter:
Linda Näsman, 0640-165 02 eller 0640- 165 14
Emma Bergström, 0640-165 64 eller 0640-165 63

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Medarbetarna har ordet

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny