Verksamhetschef kost och lokalvård

Vill du vara en del i en drivande ledningsgrupp där du tar ett särskilt ansvar för att utveckla kost och lokalvården i alla kommunens verksamheter ? Vill du fortsätta att utveckla samarbetet med de olika verksamheterna som kost och lokalvården ger service till?

Vi är beredda, att tillsammans med dig, lyfta verksamheterna till nya nivåer och söker dig som vill vara med på vår utmanande och spännande resa. Är du den handlingskraftige ledaren vi söker?

Ett jobb med plats för utveckling

Välkommen till oss

En dag som verksamhetschef

En dag som verksamhetschef

Som verksamhetschef är du en viktig del av ledningsgruppen för Barn- och utbildningsförvaltningen.

Du har direkt personalansvar för fem enhetschefer inom kost och lokalvård samt en administratör. Du ansvarar för att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling av kost- och lokalvårdsverksamheten i vår kommun. Detta sker i nära samarbete med dina enhetschefer.

Barn- och utbildningsförvaltningen har ca 800 medarbetare. Förvaltningens verksamhet sträcker sig över hela kommunen och innefattar förskola, grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem, kost och lokalvård, modersmål, kulturskola samt biblioteksverksamhet.

Din kompetens

Din kompetens

Vi söker dig, en verksamhetschef som är tydlig och trygg i ditt ledarskap, du leder verksamheten med ett helhetsperspektiv och prestigelöshet. Du har en tydlig bild av ditt ledarskap och hur det samverkar med chefskapet i rollen som verksamhetschef.

Ett krav för tjänsten är att du tidigare har arbetat som chef i en politiskt styrd verksamhet.

Vi ser det som meriterande om du har en utbildning eller erfarenhet inom kost- eller lokalvårdsområdet, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du är relationsorienterad och utvecklingsinriktad och har förmågan att inspirera och motivera. Vidare ser vi att du är målinriktad och har ett drivet förhållningsätt där du skapar förutsättningar för följarskap hos dina medarbetare.

Du har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt, med fokus på hög kvalitet för dem vi är till för.

Du innehar körkort för personbil

Övrigt

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Sista ansökningsdag:

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.

Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Jag är jätteförtjust i den här platsen, här känner jag att jag kan leva länge

Läs mer om berättelserna från våra 193 byar

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Hälsning från din blivande chef

Som din chef förväntar jag mig att du vill leda tillsammans med övriga chefer mot gemensamma mål. Jag tror på frihet under ansvar, där du tar ansvar för helheten och dina verksamheter som du leder, inom angivna ramar mot uppsatta mål. Du har modet att lyckas och tar lärdom om du skulle misslyckas.

Av mig kan du förvänta dig ett tillitsfullt och relationellt ledarskap. Jag har stark tro på individen och att alla vill göra sitt bästa. Förväntningar som vi har på varandra ska vara tydliga och kommunicerade.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny