Translate site

Startsida Krokoms kommun

Kampanj ska rikta ljuset mot läraryrket

Du har väl inte missat låten Oumbärlig som just nu utmanar på P4-toppen? Tillsammans med Skolkören höjer vi våra röster för att hylla skolan i Jämtland Härjedalen och alla som finns där.

Skolkören är en gemensam satsning som alla länets kommuner, Jämtlands Gymnasium och Region Jämtland Härjedalen står bakom. Kampanjen kommer att pågå i två år och syftet är att lyfta skolan och läraryrket. Kampanjnamnet ”Skolkören” syftar på att många gemensamt höjer sina röster och hyllar skolan.

– Genom att rikta ljuset mot allt det positiva som finns i våra verksamhetsområden vill vi bygga stolthet bland de medarbetare som redan i dag gör ett bra jobb inom förskola och skola. Vi vill också skapa ett intresse hos andra att börja jobba som lärare, säger Birgitta Lundgren, förvaltningschef för Barn- och utbildningsförvaltningen i Krokoms kommun.

Skolkören är en kampanj vars syfte är att lyfta skolan och läraryrket. Genom att rikta ljuset mot allt positivt som finns inom skolan vill vi bygga stolthet bland de medarbetare som redan i dag gör ett bra jobb inom förskola och skola. Vi vill också skapa ett intresse hos andra att börja jobba som lärare. Kampanjnamnet ”Skolkören” anspelar på att vi är många som gemensamt höjer våra röster och hyllar skolan.

Det finns vissa yrken som är lite viktigare än andra. Det finns vissa ansvar som är lite större än andra. Att vara lärare och pedagog är ett sådant. Med låten Oumbärlig vill vi skänka kärlek till skolan i Jämtland/Härjedalen och alla som finns där.

Här kan du lyssna - och rösta - på låten Oumbärlig som just nu är Veckans utmanare på P4-toppen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Alexandra Lindqvist svarar för text och sång. Johan Arveli är kompositör, han spelar även alla instrument. Jämtlands musikskola står för produktionen.

Här är alla länkar för kampanjen:
http://www.skolkoren.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
https://www.facebook.com/skolkorenlänk till annan webbplats
https://www.instagram.com/skolkorenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Och du, missa inte den härliga musikvideon för låten Oumbärlig. Se den här!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad 2017-03-28 av Åsa Sjödin
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFölj Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (vardagar kl 08-17)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | E-post »