Bakvattnets fiskevårdsområde

vy över insjö med äng och hustak i förgrunden, en regnbåge sträcker sig över himlen

På Bakvattnet kan du fiska både sommar som vinter. Sjön är inte så stor men anses av många vara den roligaste sjön att fiska på.

Bakvattnets FVO har auktoriserade fiskeuppsyningsmän som ser till att fisket sker enligt de beslut som du kan ta del av längre ner på sidan. Fiskekortsförsäljningen gör det möjligt att plantera in röding och öring av lokal stam som på sikt ger god utdelning.

Fiskekortsautomat hittar du mitt i byn hos Magnussons Fjällanläggning. Du kan nu även köpa fiskekort på webben: www.iFiske.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och via sms.

Att flugfiska och ro drag på sommaren ger dig möjlighet att njuta av den fina omgivningen samtidigt som du fixar middagsmaten! Tro inte att det bara är på vintern du kan pimpla, låt spöet vara med hela året, man vet aldrig när det nappar!!

Sportfiskeredskap: max 3 st dunkrokar, drag, krokar, upphängare etc. Varje fiskare får endast ha ett handredskap/spö i vattnet samtidigt. Fiske med långrev och ståndkrok är förbjudet. Nät, utter och dylikt är förbjudet.

Fiskekort kan köpas digitalt via iFiske.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och fysiskt via en automat i anslutning till vattnet.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Service

Kategorier
Fiske


Meny