Du är ett steg närmare att bli turist

Ung kvinna sover i en hängmatta

Just nu söker vi fler turister till Krokoms kommun. Vi är bäst när det gäller saker att upptäcka, uppleva och njuta av. Oavsett om du vill utvecklas som turist eller om du söker nya utmaningar i ledighet så är det hos oss du ska göra det. Fyll i din ansökan och få förslag på turism redan idag.

En dag som turist i Krokom

Det spelar ingen roll om du vaknar upp i ett tält, husbil eller på något hotell. Vår soluppgång magisk. Den säger att idag ska du ut på äventyr.

  • Du börjar kanske med ett besök hos någon av våra pittoreska gårdscaféer?
  • Eller har du blicken mot forsnacken där du ämnar bjuda upp storöringen till dans?
  • Kanske du redan har packat ihop ditt tält och är på väg ännu längre ut i orörda vidder, för maximalt avstånd från uppkoppling, trafikleder och tunnelbana?

Om du mot förmodan inte vet vad du ska göra kan du alltid få tips och idéer hos någon av våra Infopoints.

Din kompetens

Vi söker dig som vill bidra till en sund besöks­näring och är nyfiken på vad vi har att erbjuda. Du har svart bälte i gofika och är ett riktigt avkopplingsproffs. Men för att finna lugnet behöver du kunna utmana dig själv med björn­spaning, downhill på cykel eller vandring i Hotagsfjällen.

Tänker du fiska så är armstyrka ett krav. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Meriterande om du vill veta mer om samisk kultur.

Fyll i ansökan nedan

Din ansökan kommer genast att granskas av vår turistrobot Ture. Godkänner han din ansökan så får du förslag på upplevelser på nästa sida.

Hur planerar du besöka Krokoms kommun?
Hur planerar du besöka Krokoms kommun?

Har du semestrat i Krokoms kommun tidigare?
Har du semestrat i Krokoms kommun tidigare?

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny