Tävling - vinn en helg på fjällhotell

turskidåkning i fjällen

Varför inte komma tillbaka till jämtlandsfjällen till vintern? Upptäck det snötäckta landskapet på turskidor och beundra norrskenet från vildmarksbadet på kvällen.

Vinst

Du vinner övernattning fredag – söndag på Jänsmässholmens fjällhotell för två personer. Middag fredag och lördag ingår. Övriga måltider, eventuell alkohol och eventuella aktiviteter ingår inte. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Du behöver nyttja vinsten senast 2024-07-31.

Regler

För att delta i tävlingen behöver du lämna in ditt tävlingsbidrag enligt följande:

  • Ta en bild när du upptäcker ett utflyktsmål i Krokoms kommun. På bilden ska det framgå tydligt var i Krokom du befinner dig, att det är du som är på platsen, att du är en O-ringendeltagare och att bilden är tagen under O-ringenveckan. Till exempel kan du be någon ta en bild på dig vid Rengsfallet och på bilden kan du hålla i O-ringens programtidning.
  • Utflyktsmål som ligger längs E14 räknas inte, utan du behöver ta dig längre in i vår vackra kommun för att delta.
  • Lägg upp bilden på Instagram och tagga #oringenkrokom, #visitkrokom och #193byar (se till att du har din profil öppen så att vi kan se bilden)
  • Berätta i bildtexten varför du vill komma tillbaka och semestra i Krokom.

Hur koras vinnaren?

Tävlingen pågår från och med 19 juli till och med 31 juli. Efter det kommer vi att gå igenom bidragen och utse en vinnare. Vi kommer att kontakta vinnaren före augusti månads utgång.

Tips på besöksmål i Krokoms kommun

Rubrik

Meny