Upplev gränslöst land i sommar

Jordgubbar i ett durkslag

I Krokoms kommun finns det mängder av smultronställen att uppleva, både för dig som bor här och för dig som är här på besök i sommar. Vår gränslösa natur sträcker sig via Fiskevägen och Ansättfjällen ända till Norge och Atlanten. 

Varför inte slå nytt sportfiskerekord i rödingsfiske. Eller provsmaka prisbelönta hantverksmässigt gjorda ostar. Upplev ett brett kulturutbud för både barn och vuxna med förankring i föreningslivet, bygdens traditioner och historia. Här kan du läsa mer om spännande saker att göra.

Här finns gott om spännande besöksmål. Vill du njuta av lugnet finns det gott om platser du kan besöka, där du kan få vara helt ensam med endast naturen som sällskap. På någon av våra InfoPoints kan du få mer information när du väl är på plats. Här hittar du mer information om våra InfoPoints.

I Krokoms kommun finns det ungefär sextio ställen där du kan bo. Varje ställe har sin charm och sina speciella egenskaper. Här kan du läsa mer om olika boenden.

Äter gott gör du på ortens matställen eller någon av de mysiga restau­rangerna på hotellen och pensionaten. För den fika­sugne finns det gott om smultron­ställen. Här hittar du tips på olika mat- och fikaställen.

Den tidigare hemsidan turistkompaniet.nu kommer att försvinna och ersätts alltså med den här portalen. Surfa runt och bli inspirerad inför din upptäcktsfärd i vår gränslösa kommun!