Hållbar Garderob - REPARERA - ÅTERSKAPA - ÅTERBRUKA

Få inspiration om hur din garderob kan bli mer hållbar och kreativ! Sömnadsworkshop hos SV, Tisdag 10 oktober kl 18

Varmt välkommen till en kväll fylld av kreativitet, återbruk och skaparglädje! Hos oss förvandlas våra lokaler till sprudlande systugor, en plats där gamla kläder får nytt liv och där din fantasi inte har några gränser. Vi bjuder in dig till en workshop som hyllar textilt återbruk och ger dig verktygen att skapa något unikt med dina händer. Gamla jeans kan bli trendiga klänningar, slitna t-shirts förvandlas till trendiga accessoarer och trasiga tyger får nytt liv som till exempel en necessär. Ta en titt i garderoben och ta med ett plagg du vill jobba med eller välj något ur vår bytesgarderob. Symaskin, tråd och andra sytillbehör finns på plats. Vi ser fram emot att inspirera varandra och samtidigt minska vår påverkan på miljön. Tillsammans kan vi bevisa att hållbart mode inte bara är ett begrepp, det är något vi aktivt kan forma med våra egna händer. Låt oss tillsammans göra en skillnad, en söm i taget. Välkommen till våra inspirerande systugor!

Vår inspiratör Johanna Östlund åker på en länsturné. Passa på att laga eller sy om favoritplagget när vi kommer till en ort nära dig! Besöka gärna Johannas instagram för inspiration innan träffen www.instagram.com/jamtlanta

Turnéplan:
Måndag 9 oktober kl 18-21 - Hammarstrand, SV kontoret Hemvägen 5
Tisdag 10 oktober kl 18-21 - Krokom, SV kontoret Aspåsvägen 16
Onsdag 11 oktober kl 18-21 - Hoverberg, Bygdegården
Tisdag 17 oktober kl 18-21 - Järpen, SV kontoret Strandvägen 1

Workshopen är gratis och vi bjuder på fika. Begränsat antal platser. Föranmäl dig på sv.se/hallbarhet, klicka dig vidare till systugor.

Har du frågor redan nu kan du höra av dig till Verksamhetsutvecklare Sanna Hestner på 063-685 28 69 eller sanna.hestner@sv.se Välkommen till en inspirerande kväll med oss!

Tid och plats

Tid: 10 oktober 2023 klockan 18.00-21.00

Plats: Studieförbundet Vuxenskolan, Aspåsvägen 16, Krokom

Typ av evenemang: Övriga evenemang, Krokoms kulturveckor

Meny