Ta med laget/träningsgruppen på We & Sports Clubs Teamcamp

Ta med ditt lag/team/träningsgrupp till oss på teamcamp. Är ni en träningsgrupp med ungdomar 12-15år? Vill ni stärka gemenskapen och ha roligt? Vill ni också ha ökad kunskap om hur man tar hand om er mentala hälsa? Då är denna teamcamp något för er! Bokningarna för sommarens teamcamper har öppnat, välkommen att boka in din träningsgrupp.

Efter fjolårets succé är vi så glada att We & Sports Club även i år kan erbjuda din träningsgrupp en TeamCamp som en perfekt sommaravslutning eller kick-off. Vid den vackra parken vid storsjöns strand på Kungsgården, Frösön erbjuds ni en exklusiv stund för er träningsgrupp i syfte att öka sammanhållning, lära er mer hur ni stärker er mentala hälsa och träna med rörelseglädje i fokus. Kostnaden för campen är endast 300 kr per deltagare och betalas in i förskott efter att en bekräftelse på att anmälan har gått ut. Inkluderat i campen är en måltid, föreläsning, träningspass, teamaktiviteter, goodiebag och diverse överraskningar!

Tillgänglig datum att boka är 20-23 juni 27-30 juni 15-18 augusti 22-25 augusti Camperna är på kvällstid mellan kl.16.30-19.30. Bokning sker genom att maila marini@weandsports.se vilket datum ni önskar komma, sedan kommer en bekräftelse om tiden finns ledig. Först till kvarn att boka det datum som passar er!

TeamCampen görs i samarbete med Östersunds kommun och RF-SISU Jämtland Härjedalen. Under TeamCampen är ni försäkrade med en olycksfallsförsäkring från Folksam

Tid och plats

Tid: 20 juni 2022 till 30 juni 2022 klockan 16.30-19.30

Plats: Kungsgården, Frösön

Typ av evenemang: Föreläsning, Sport, Barn

Meny