"Opp på backen" i Olden

Gården är placerad i Offerdalsfjällens pärla Olden, med bra skoteråkning och skidåkning även i elljus på vintern.

Röd stuga i sommarmiljö

Vi har en av stugorna Opp på backen i Olden, till uthyrning. Tre rum med plats för 4-5 st personer. Enkelt kök, tv, wc/dusch i huvudbyggnaden på gården, där du även har riktigt kök till förfogande. Bastu kan fixas vid beställning. Utedass finns.

Toys Fix & Event i Olden, fixar det mesta inom event och fest. Vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar inom partytält. Catering och bar med fullständiga rättigheter finns att beställa.

Hyr en av våra fyra modern snöskotrar för njutbara turer i väglöst land. Oldfjällen med omnejd erbjuder många mil skoterled i skogsland och på kalfjäll. Vi ligger bara 4 mil från länets skotermecca, Åkersjön, ca 1 timme över fjället med skoter och pulka. Korttankning finns i byn.

En gång i månaden kör vi Mat/Pub uppe på gården, där vi har restaurang/pub med fullständiga rättigheter. Vi har även kontakter i byn med mer boende, så hör av er så fixar vi mat/boende för ert företag, fotbollsklubbar mfl. Eller varför inte ha ert födelsedagskalas hos oss? Och på sommaren, varför inte lite bärplockning, besök i vår kristallgruva, eller bara ta en tur på Oldklumpen, och det bästa av allt vi är bara ett stenkast från våra fina Offerdalsfjäll.

Följ oss på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen på sidan dig?

Service

Kategorier
Kurs och konferens, Stugor, Restaurang, Skidåkning, Skoter, Vandring


Meny