Valsjöbyns Jakt och Fiskecamp

Välkommen till Valsjöbyns Jakt och Fiskecamp!

Valsjöbyn är en härligt belägen by med utsikt över Valsjön och runt Valsjöbyn ligger det flera "guldklimpar" att upptäcka i form av naturupplevelser, både för dom som är ute för att vandra och njuta av tillvaron och dom som söker härliga fisketillfällen.

Hos Valsjöbyns Jakt och Fiskecamp kan du bo i stuga, ställa din husbil/husvagn eller sätta upp ditt tält. Du kan även köpa fiskekort till områdets fiskevatten så som Hotagenkortet eller enbart fiskekort till Valsjön.

Med Hotagenkortet erbjuds ett varierande fiske som geografiskt sträcker sig från foskvattnet i öster till rengen i väster. I Valsjöbyn och dess närområde finns det fiske som kan tillfredställa allt från nybörjare till proffs. Toskströmmen, Gunnarvattsån och bågavattsån för att inte nämna alla tjärnar inom Valsjöbyn och Gunnarvattnets fiskeområde. Många av tjärnarna har vindskydd och eldstad så man kan stanna upp en stund och bara njuta av stunden, halstra en fisk eller grilla korv.

Vill inte alla i sällskapet fiska går det utmärkt att bara vandra omkring på någon av lederna och njuta av tillvaron. I området finns också Rengsfallet, Gunnarvattnet och dess härliga sandstrand. Klintabergs fästning med guidade turer. På väg upp mot Vinklumpen finner du Myrbodarna med fjällkor, getter, vackra hus och en underbar utsikt.

För de som vandrar Gröna bandet kan få bo hos Valsjöbyns Jakt och Fiskecamp utan kostnad.

För mer information och bokning, kontakta via mail eller telefon.

Färgglada bubblor
Hjälpte informationen på sidan dig?

Service

Kategorier
Camping, Stugor, Ställplats, Fiske


Meny