Translate site

Startsida Krokoms kommun

Det här kan du göra på Familjecentralen

Spädbarnsmassage

Spädbarnsmassage är kärleksfull beröring av huden, kroppens största sinnesorgan. Det ger en upplevelse av kontakt, kommunikation, glädje och innerlighet och är en möjlighet att fördjupa och utveckla samspelet mellan föräldrar och barn. Det är ingen behandling utan en stund av avslappning och välbefinnande både för den som ger och den som får massage.

Anmälan
Grupper startas löpande. Anmäl dig på öppna förskolan, e-post till Cathinka Qvenild eller via sms till 072-451 23 60. Alternativt prata med någon av personalen på Familjecentralen. Kostnad 120 kronor för olja och material.

Föräldragrupper för blivande och nyblivna föräldrar

Grupperna är till för att förbereda inför förlossning och föräldraskap, att tillsammans med andra föräldrar få samtala och reflektera om föräldraskap och att skapa nätverk.

Utbildning i hjärt- och lungräddning för barn

Hjärt- och lungräddning, som brukar förkortas HLR, är en första hjälpen-behandling som du kan ge till någon som har slutat andas eller till någon vars hjärta har slutat slå.

Ömsesidig respekt

Vad är värt mest i hela världen för just dig? Dina barn och din familj? Vi erbjuder föräldragrupper utifrån konceptet Ömsesidig respekt med sju träffar med sex olika teman; gränssättning, emotionell coaching, självkänsla, mobbning, kost och sömn.

Hör med vår personal för anmälan. Vi startar grupper löpande under året. Mer information finns på www.omsesidigrespekt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Grupperna startar löpande under året. För att anmäla intresse prata med någon av oss i personalen på familjecentralen.

Uppdaterad 2018-11-05 av Åsa Sjödin

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

Följ Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se