Translate site

Startsida Krokoms kommun

Vi jobbar i Krokoms kommun

I kommunen finns flera hundra olika yrken och drygt 1300 medarbetare. Var och en av oss gör en liten del som bidrar till att Krokom är en härlig och väl fungerande plats att bo på eller besöka. Här får du träffa några av oss.

Omsorg och hjälp - integration

Jag heter Liselott Åsberg och arbetar på ett boende för ensamkommande flyktingbarn i Dvärsätt. Mitt jobb innebär att jag ansvarar för att ungdomarna har ett tryggt boende där de kan trivas och utvecklas till att bli en del i vår kommun. Vi jobbar för att de så småningom ska ha utbildat sig och få ett jobb i vår kommun.
I vardagen innebär det att jag och mina medarbetare behöver ha bra rutiner och kunskap. Det är ett kontinuerligt arbete där det alltid finns förbättringar att göra.
Mitt arbete är meningsfullt varje dag och inte en dag är långtråkig.Kultur och fritid

Jag heter Cissi Borgsten och har förmånen att ha två jobb. Som föreningsadministratör jobbar jag med föreningsfrågor, bokar sporthallar och tar emot bidragsansökningar från föreningar. Ett givande jobb där jag får knyta många kontakter runtom i vår kommun.
Mitt andra jobb är på Änge bibliotek och servicekontor. Där träffar jag alla som vill låna böcker, få tips eller prata om olika böcker.
Det roligast med mina jobb är att det är fantastiskt kul och jag ser fram emot varje ny arbetsdag!
Omsorg och hjälp - integration

Jag heter Tahar Khalfallah och arbetar som integrationsassistent på Vänner utan gränser. Jag tar emot och hjälper flyktingar med bland annat praktiska göromål, kontakter med myndigheter med mera, för att underlätta deras vardag.Det bästa med mitt arbete är mötet med andra människor!Näringsliv

Det är vi, Örjan Wiklund, Anna-Carin Svedén och Tommie Jirhed som är näringslivskontoret i Krokoms kommun. Vi tre har många olika uppdrag tillsammans, bland annat olika projekt och utvecklingsfrågor. Det bästa och viktigaste i vårt jobb är att få träffa alla kreativa driftiga företagare runt om i kommunen och diskutera olika frågor och möjligheter som stärker deras utveckling.
Utbildning och barnomsorg

Jag heter Jens Runnsäter och har två väldigt skilda arbeten . På förmiddagarna jobbar jag som verksamhetsvaktmästare och ansvarar för våra nio verksamheter i Föllingebygden. På eftermiddagarna jobbar jag som fritidspedagog på Laxens fritidshem i Laxsjö.
Att ha ett varierande arbete är något som jag trivs med!Omsorg och hjälp - hemtjänsten

Jag heter Erika Grundström, är 20 år och bor i Krokom. Mitt jobb som vårdbiträde i hemtjänsten är så härligt. Man känner att man gör nytta och underlättar mångas vardag, får träffa mycket trevligt folk och så är det en jättebra erfarenhet att ha med sig i livet.Omsorg och hjälp - personlig assistent

Jag heter Mattias Wedin. Jag är 38 år och jobbar som personlig assistent. Jag hjälper en person att utvecklas optimalt, att få känna sig delaktig i sin egen tillvaro och att få ett så gott liv som möjligt.
Det bästa med mitt jobb är att få se glädjen hos personen jag jobbar med klarar något nytt! Det är väldigt mycket glädje i mitt yrke och jag får skratta varje dag men det är även sorg och motgångar. Att få vara med på en persons komplexa resa genom livet och se att mina bidrag och kunskaper faktiskt förändrar glädjer och förbättrar vardagen gör mig varm inombords och det är en härlig känsla!Bemannningspool

Jag heter Eva Eklund och arbetar som biträdande chef för vår Bemanningspool. Poolen arbetar över hela kommunen med att ersätta undersköterskor, barnskötare och kockar när dom är sjuka, vabbar eller borta av andra anledningar så att vi ändå kan hålla en bra kvalité på våra servicehus, i hemtjänsten, på våra förskolor eller i något av våra kök.
Det bästa med mitt jobb är att jag får ta mycket ansvar och vara med och utveckla välfärden i kommunen där jag bor!
Uppdaterad 2015-10-01 av Thory Andersson

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

Följ Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (vardagar kl 08-17)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | E-post »