Translate site

Startsida Krokoms kommun

Framtidens arbete finns i Krokom

Vi söker sommarvikarier!

Krokoms kommun söker dig som kan jobba som vikarie i sommar. Det innebär extrainkomst och du bygger på ditt CV inför framtiden.

Här kan du läsa mer och skicka in din intresseanmälan

Planerar du för din framtida yrkeskarriär? Då ska du veta att Krokoms kommun kommer att anställa omkring fem hundra nya medarbetare inom en tioårsperiod.

Om du står i begrepp att utbilda dig är ett tips att titta närmare yrken inom välfärdssektorn. Så många som 365 medarbetare kommer gå i pension un der de kommande tio åren i Krokoms kommun. Eftersom befolkningen samtidigt ökar och antalet barn i kommunen glädjande nog också beräknas öka, kommer det att bli stor efterfrågan på arbetskraaft inom förskola och skola. Men det kommer även att behövas många utbildade personer inom vård och omsorg liksom inom teknisk service, miljö och mycket annat.

Här finns jobben

Under rubriken Lediga jobb i vänsterspalten hittar du våra lediga tjänster. För dig som studerar vid universitetet i Östersund, eller på andra orter, finns möjligheten att söka praktikplatser eller  hitta intressanta uppslag till uppsatsarbeten och examensjobb. Gå in under Praktikplatser och examensarbeten och fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Uppdaterad 2019-04-30 av Ulla Eriksson

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

Följ Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se