Digital marknadsföring med Google i fokus Seminarium 1 – Skapa din egen Marknadsföringsstrategi

Tycker du att det är krångligt att synas digitalt? Vill du öka chanserna för att din målgrupp hittar till just dig? Då ska du anmäla dig till kommande seminarium i digital marknadsföring! Tillsammans med Fjällbyrån i Jämtland erbjuder Krokoms kommun tre kostnadsfria seminarier, á två timmar/tillfälle, där du får tips och verktyg för att vässa din digitala marknadsföring.

Här får du lära dig att skapa en enkel och användbar marknadsföringsstrategi som utgår från ditt företags förutsättningar och mål. Under det två timmar långa seminariet varvas föreläsning med eget arbete där målsättningen är att du ska gå hem med en färdig eller påbörjad strategi för just ditt företag.

Sagt om seminariet av tidigare deltagare

En direkt effekt av kursen i vintras med Fjällbyrån var att vi lärde oss nyttja Googles olika verktyg och nå nya marknader.

Vi ska gå kursen igen, här har vi massor att lära oss som kan öka vår försäljning!

– Sandra Lindén, marknadsansvarig Krokoms portfabrik

Innan seminariet får du som deltagare en mall som vi tillsammans stegvis tar oss igenom. Under dagen ges handfasta tips och det finns såklart möjlighet till frågor. Seminariet är utformad för små företag som kanske har begränsade resurser både i form av tid och pengar.

Tid och plats

Tid: 14 oktober 2021 klockan 08.00-10.00  OBS! Datumet för evene­manget har passerats!

Plats: Krokom kommunhus eller digitalt. Information och anmälan: Hör av dig till gunilla.gisslen@krokom.se

Typ av aktivitet: Seminarium

Meny