Digital företagarfrukost

Fokus denna morgon – hållbarhet, ekonomi och konsulthjälp. Med oss är Mariann Halvarsson från Almi, Sofie Jonsson från Region Jämtland Härjedalen och vi på Näringslivskontoret såklart.

Dagens innehåll:
Framtidsdialog – Almis erbjudande till dig som vill titta på hållbarhetsfrågor med affärsfokus. Vi tar avstamp i Agenda 2030 och de 17 globala hållbarhetsmålen. Tillsammans tittar vi på vad som är viktigt och relevant för ditt företag och du väljer själv hur lång process du vill göra tillsammans med Almi.

Visualisera din affär – Almis erbjudande om företagsekonomi på begriplig svenska. Här plockar vi fram företagets siffror och pratar om dem på ett sätt som både är begripligt och intressant för just dig och din verksamhet. En trestegsraket som bygger på digital utbildningslänk, fysiskt gruppseminarium och sedan ett individuellt möte.

Timbanken – Konsulterna i Timbanken hjälper dig att utveckla och framtidssäkra din verksamhet. Här får du rådgivning och coaching inom affärsstrategi, varumärkesarbete, offentlig upphandling, anställning med mera.
Företagsstöd – Missa inte möjligheten att utveckla ditt företag lite mer med hjälp av Regionens företagsstöd. Kan bland annat handla om investeringar, utbildning och affärsutveckling.

Aktuellt i kommunen – Vad är på gång och hur öppnar kommunen upp efter pandemin? Det och annat smått och gått lyfter vi från Näringslivskontoret. Vi har många saker på gång i höst och hoppas du vill vara med på några av våra företagaraktiviteter.

Tid och plats

Tid: 30 september 2021 klockan 07.30-08.30  OBS! Datumet för evene­manget har passerats!

Plats: Digitalt via zoomlänken: https://us06web.zoom.us/j/2917700692

Typ av aktivitet: Företagsfrukost

Meny