Livsmedelsutbildning med S:t Olavsleden

Fotograf: Håkan Wike

S:t Olavsleden bjuder in aktörer/partners längs leden till en Livsmedelsutbildning med S:t Olavsleden för livsmedelsföretag inom upplvelseturism och boende. Det kommer vara i Krokoms kommun den 4 november kl 17:00. Det går att delta fysiskt eller digitalt.

Under hösten erbjuder S:t Olavsleden i samarbete med Hushållningssällskapet Jämtland en branschinriktad utbildning för dig som påbörjat eller är intresserad av småskalig förädling och försäljning av livsmedel efter S:t Olavsleden.

Vad är det som krävs för att servera frukost eller sätta vackra etiketter på flaskor? Vi går igenom livsmedelshygien, hälsofaror, hygienrutiner och lagstiftning till företag eller blivande företag som vill utveckla sin verksamhet och bli tryggare i sitt nuvarande arbetssätt. Kursen inkluderar anpassning till kommunala riktlinjer och går igenom vad som krävs av dig för att få servera mat på din anläggning. Som deltagare får du chans att ställa frågor om din verksamhet och få råd utifrån rådande branschriktlinjer och efter genomförd kurs skickas kursintyg till samtliga deltagare.

Vid frågor om utbildningen är du välkommen att kontakta Andreas Malmgren på 072-983 99 63.

Kostnadsfritt deltagande för S:t Olavsledens aktörer.

Läs mer och anmäl dig på S:t Olavsledens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tid och plats

Tid: 4 november 2020 klockan 17.00-20.00

Plats: Alsens bygdegård

Typ av aktivitet: Seminarium, Workshop