Translate site

Startsida Krokoms kommun

Motiveringar

Jocke Hestner, Krokoms MK/Almåsa

Jocke är ledare och ordförande i Krokoms motorklubb. Han tar tag i saker och lägger ner sin själ i att hitta lösningar för våra ungdomar både inom motorsporten och för deras personliga utveckling.

Han har under sommaren 2010 arbetat ideellt med nya ungdomssatsningen Motorkollo. Han har lagt ner ett stort engagemang och framförallt ett stort hjärta för att ungdomar skall kunna utveckla sitt intresse för motorsporten.

Jocke har även varit med i Almåsa Alpina klubb sedan den bildades 1977. I många år som aktiv och mer eller mindre affischnamn. På senare år har han funnits med som styrelseledamot och ledare/tränare.

Det är nu andra säsongen som det tack vare Jocke finns barmarks-
träning både i Krokom och i Änge. På vintern håller Jocke i den grupp som kommit längst och kryddar träningarna med en hel del portåkning och teknikträning. Alltid lika omtyckt av barn och ungdomar.

Han är alltid en glad och positiv person som ler mot alla och gärna delar ut en kram.

Karin Holmberg, Ås IF

Karin har varit ledare inom idrotten i snart 30 år. Hon började med sin första gymnastikgrupp som 17-åring.

I sitt ledarskap har skadeförebyggande träning en framskjuten roll, inte så konstigt eftersom hon är utbildad sjukgymnast. Karin är mycket kunnig inom sitt område och det är alltid en trygghet vid skador att Karin finns i närheten.

Karin har ett stort engagemang i allt hon gör, inte minst att se till att alla i gruppen blir uppmärksammade.

Inom Ås IF har Karin varit ledare för gymnastiken under många år, under senare år har hon varit behjälplig som ledare inom fotbollen. Inom fotbollen har hon verkligen visat sin kapacitet genom sitt strukturerade arbetssätt. Hon sköter planering och ordnar möten så verksamheten skall fungera.

Karin har ett genuint intresse för motion och idrott.

Viktor Vasell, Åsbygdens RF

Viktor är 18 år och bosatt i Halåsen. Som nästan ensam kille bland 300 ridande tjejer varje vecka,  har han stigit fram och engagerat sig de senaste åren. Han har blivit en god förebild för alla yngre i föreningen.

Förutom sitt tränande och tävlande i dressyr, bland annat deltagande på junior SM i somras, har han också börjat lära ut sina kunskaper till de yngre medlemmarna genom att leda lektioner i ridhuset.

Hans goda kunskaper och alltid lika lugna och härliga humör sprider sig med värme till alla i hans närhet.

Viktor är en kille som verkligen förtjänar en uppmuntran som ett stipendium av den här sorten.

Sara Magnusson, Stina Nilsson och Vania Appelnäs, 4H

Tjejerna, som alla är 20 år har under flera år verkat för att ett riksläger i 4 H:s regi skulle förläggas till Föllinge. Sommaren 2010 blev det verklighet.

Sedan beslutet om riksläger 2010 togs, har de tillhört en ledningsgrupp som planerat arrangemanget. Under lägret var de dessutom igång som ledare och funktionärer många timmar per dygn.

Det är tjejer som lever upp till devisen " Vi vill  Vi kan"

Att genomföra ett sådant stort projekt kräver givetvis en organisation som består av många duktiga, kreativa människor och en rejäl laginsats som ställer stora krav på bra funktionärer.

4H:s Riksläger satte verkligen Föllinge på kartan under denna sommar! Vi får hoppas att några av deltagarna återvänder i framtiden.

Uppdaterad 2012-02-15 av Ulla Eriksson

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

Följ Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se