Rösta på Guld­stjärnan årets Service­­person 2023

Bland alla nominerade har en jury har utsett tre finalister. Nu kan du rösta fram din favorit. Röstningspoängen läggs ihop med juryns poäng och därefter koras vinnaren. Röstningen pågår till och med 25 september.

Finalister

Jasem Alshih

Jasem Alshih

En fantastisk människa som visar att man kan lyckas med allt bara man jobbar hårt och värnar om sina kunder! Jasem kom som flykting och satsade allt på att bygga upp ett företag där han erbjuder oss alla möjliga tjänster som tex städ, fönstertvätt och snöskottning.

Det finns bara lovord om Jasem Allservice - en mångfixare med kvalitet i alla sina leveranser. Jasem har byggt upp en trygg plats i Kaxås för sin familj och genom hårt och idogt arbete har han skapat sig en bra plattform från vilken han erbjuder en ovärderlig service utöver det extra.

Selfie på en man.

Lena Alke

Lena Alke

Med energi och engagemang har Lena tagit över driften av Handlarn i Rötviken och även ansvaret för Rötvikens camping. Hon har blivit en viktig person för hela Hotagsbygden. Med kreativitet och hjärta är hon orädd för att prova nya saker som ger mervärden till bygden och butiken.

Hon skapar sammanhang för gemenskap genom bland annat pizza- och bingokvällar där hon inkluderar gamla som unga och hon är med och stöttar och utvecklar det lokala föreningslivet. Lena är en viktig drivkraft som brinner för bygdens utveckling.

En kvinna vid entrén till en lanthandel

Ewa Lögdberg

Ewa Lögdberg

Ewa är hon som finns där och hjälper både två- och fyrbenta. Hon driver hundfrisering och hundpensionat och har skapat en magisk miljö bland fjäll och skog och med stora ytor att njuta och leka i för alla inneboende fyrbenta.

Ewa tar emot sina kunder med trygghet, lugn och ett stort hundpassionerat hjärta där husse och matte vet att sina pälsklingar blir väl omhändertagna oavsett om det är för en stund, en dag eller längre vistelse. Att komma till Ewa känns som att komma till en kär vän.

En leende kvinna på en soffa omgiven av två hundar.
Glad kvinna
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny