Rösta på Guldstjärnan årets Service­företag 2023

Bland alla nominerade har en jury har utsett tre finalister. Röstnings­poängen läggs ihop med juryns poäng och därefter koras vinnaren. Röstningen pågår till och med 25 september.

Läs mer om finalisterna här!

Vejmo gård

Vejmo gård

Vejmo gård är en imponerande anläggning med omtalade kallblods­travare, hästar, kor, skog och skiffer­bruk. De bidrar till levande landsbygd och tack vare Vejmo gårds verksam­het håller de sjutton byar i Offerdal öppna i och med att de slår och tar vara på foder, samt att deras kor och hästar betar i många av de närliggande byarna.

Vejmo gård servar andra skogsägare genom att ta på sig skogsvård. De är en viktig samarbetspart till natur­bruks­gymnasiet Wången där deras elever får komma på praktik - vissa har även fått anställning. Offerdals­skiffret bryts och levereras inte bara inom länet; en och annan europé har också fått skåda det vackra skiffret.

För Krokoms kommun och för Offerdal som bygd är entreprenörer som Jörgen och Camilla viktiga.

En man och en kvinna på varsin sida om en vit häst.

Pimbua

Pimbua

Mitt i Tulleråsen hittar man en unik thai-restaurang med take-away där det lagas fantastisk mat. Här har många lokalbor, genomresande, besökare och en och annan bingo­spelare stannat för att mötas av den magiska doften från köket som serveras med det största leendet.

På Pimbua ger man service från hjärtat och erbjuder vardagslyx till hungriga magar längs väg 340 och skapar mervärde för sin bygd och dess invånare samt för andra företag och föreningar som verkar i området. En service som sätter Krokoms kommun på kartan!

Bildmontage på en leende kvinna mot en restaurangaffisch

Renates konditori

Renates konditori

En fantastisk mötesplats för alla människor i alla åldrar från alla håll i världen. På Renates finns så mycket gott av olika slag. Här kan man mötas över en kaffe eller en lunch och diskutera allt mellan himmel och jord. Oavsett vilken tid på dygnet eller typ av arrangemang ställer Renates konditori upp och ordnar passande tilltugg och service för att alla ska få en härlig upplevelse.

Att de dessutom gör en glass som prisas och omnämns i nationell media som en reseanledning gör Renates till en viktig ambassadör för hela Krokom.

Två kvinnor framför en konditoridisk.
Glada människor
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny