Nominera årets ledarpris

Visselpipa.

Pristagaren ska i betydande om­fattning ha ägnat tid och kraft åt föreningsverksamhet och ungdoms­ledargärning på administrativ och ledarnivå inom kommunens gränser. Ledarpriset är på 15 000 kronor och delas på två pristagare.

2022 års ledarpris - Britta Brännström och Jonas Flinkberg, Trångsvikens IF

2022 års ledarpris - Britta Brännström och Jonas Flinkberg, Trångsvikens IF

Två glada pristagare

Britta Brännström

Britta ägnar stora delar av sin fritid till att vara både tränare och ledare i Trångsvikens IF. Hon både planerar och leder träningarna för de äldsta ungdomarna i klubben. Hon ordnar dessutom träningsläger och olika sorters roliga samvaron för de aktiva.

Britta är också med och samordnar allt kring alla tävlingar i föreningens regi. Utöver allt fixande så har hon alltid ett leende på läpparna och får med sitt ledarskap de aktiva att känna glädje genom att friidrotta.

Jonas Flinkberg

Jonas har med ett outtröttligt engagemang i flera år tränat ungdomar i friidrott. Ungarna gillar Jonas och Jonas gillar dem. Vad det än är för väder, i ur och skur håller han sina träningar för de aktiva i Trångsvikens IF. Och vad det än är som behöver fixas så är Jonas med och ordnar det mesta.

Jonas är en eldsjäl som alla ungdomar alltid kan lita på.

Priset är avsett att utgöra ett synligt och påtagligt bevis för den uppskattning samhället lämnar för ett omfattande arbete för ungdomens fostran.

Vem vill du nominera till årets ledarpris?

Nomineringen är nu stängd för 2023. Under guldkvällen 6 oktober kommer alla pristagare tillkännages.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny