Rösta på Guld­stjärnan årets Service­­person 2022

Bland alla nominerade har en jury har utsett tre finalister. Nu kan du rösta fram din favorit. Röstningspoängen läggs ihop med juryns poäng och därefter koras vinnaren. Röstningen pågår till och med 23 september.

Finalister

Michael Olofsson

Michael Olofsson

Micke är en riktig eldsjäl som hela tiden sätter Krokom på kartan. Han ser alltid till att kommunens anläggningar är i gott skick, han ställer i ordning idrottshallar, han drar tillgängliga skidspår, spolar isbanor till skolbarnen och sår gräs med en vida känd omsorg, Han fixar fotbollsplaner andra längtansfullt spanar på.

Micke lägger verkligen ner hela sin själ i det han tar sig för, och han är alltid snabb att hjälpa föreningarna runt om i kommunen; föreningar som han också engagerar sig i som tränare, domare och publik.

Porträttbild på en man

Monica Lindberg

Monica Lindberg

Monica är en riktig glädjespridare som har ett stort hjärta och driv för bygdens utveckling. Genom sin fina och inspirerande inredningsbutik ”Mina rum och jag” har hon skapat ett viktigt besöksmål för Föllinge och blivit en ambassadör för hela bygden.

Monica är en riktig solstråle som alltid möter kunderna med sitt varma leende och stilsäkra service till kunderna, något som lett till att människor reser långväga ifrån för att besöka hennes butik.

Porträttbild på en kvinna

Per Ljungberg

Per Ljungberg

Om du säger ”taxi-Per” till någon i Krokoms kommun så skiner den personen upp - gammal som ung. Per är inte bara en fantastisk chaufför, han är även en person som med närvaro och värme tar sina passagerare tryggt och säkert till sina resmål. Han är intresserad och engagerad i dem han möter och ofta vet han sina passagerares namn.

Per har ”servicehjärtat” på rätta stället och är en mycket viktig vuxen för många barn och ungdomar i vår kommun som dagligen åker med honom. Som förälder vet man att ens barn är i trygga händer när man vet att det är Per som kör.

Bild på en man i keps och röd t-shirt
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny