Rösta på Guld­stjärnan årets Service­­person 2021

Bland alla nominerade har en jury har utsett tre finalister. Nu kan du rösta fram din favorit. Röstningspoängen läggs ihop med juryns poäng och därefter koras vinnaren. Röstning pågick mellan den 13 och 23 september 2021. Röstningen är avslutad.

Finalister

Renate Ahlstad, Renates konditori

Renate Ahlstad, Renates konditori

Strax innan pandemin tog Renate över caféet på Magneten i Krokom. Hon ger alltid sina gäster en högklassig service, hon har fyllt menyn med italienska glassar, tårtor och magiska bakverk samt erbjuder en hemlagad lunchbuffé för den hungrige.

Kreativiteten är hög och inget är omöjligt, Renate ser till att mötesplatsen Magneten är välkomnande, hjärtlig och fylld av godsaker.

Bild på Renate Ahlstad

Malin Ulfsgård, Hälsocentralen Krokom

Malin Ulfsgård, Hälsocentralen Krokom

När Malin möter en i receptionen på Hälsocentralen möts man av en person med stort kunnande, varm personlighet och alltid med ett leende. Som vaccinationssamordnare har hon varit spindeln i nätet med all logistik. Trots många och oförutsedda utmaningar har detta skötts med bravur och ett till synes aldrig sinande tålamod.

Hon har en genuin förmåga att möta alla olika människor, att man även får höra vår vackra dialekt jamska måste vara en service deluxe !

bild på Malin Ulfsgård

David Lagergren, Café Häma´n David

David Lagergren, Café Häma´n David

David tog 2018 över och rustade upp gamla skolan i Rönnöfors till att bli en ny mötesplats för fikasugna gäster. Ett besöksmål såväl vintertid som under sommarsemestern.
En fikameny med namn som genomsyrar kärlek till familj och rötterna i Rönnöfors och som serveras med en makalös service.

Davids hjärta klappar för bygden, kulturarvet och det goda värdskapet, hit är alla välkomna.

Bild på David Lagergren
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny